NoSpray Fire Safety and Protection Systems
Protection of life at sea. SOLAS Regulation II-2/15.2.11/.12 . DNV certified

NoSpray Systeem voor brandveiligheid & -bescherming is een DNV gecertificeerd aluminium/glasdoek beveiligingssysteem dat is ontworpen om de nevel van brandbare olie te verhinderen die in contact komt met hete oppervlakten in de ruimten van schepen kan komen waarbij levensgevaarlijke branden worden veroorzaakt. PTR Holland B.V. is officiële reseller van NoSpray Brandbeveiligings- en beschermingssytemen.

DNV certificate
ABS Type Approval Program Certificate
Lloyd's Register Approval Certificate
Certified by Nippon Kaiji Kyokai (ClassNK)
Bureau Veritas certification
China Classification Society certification

PTR Holland B.V.

 

Solas Verordening

De naleving van de verordening voor de internationale scheepvaart die per 1 juli 2003 van toepassing is, wordt met NoSpray gegarandeerd. NoSpray is DNV-gecertificeerd.

Alle Schepen moeten aan nieuwe SOLAS regelgeving voldoen sinds 1 juli 2003.

Solas Verordening ii-2/15.2.11/.12 stelt:

  • (10) Alle oppervlakten met temperaturen boven 220° die als resultaat van een mislukking van het brandstofsysteem kan worden beïnvloed zullen behoorlijk geïsoleerd worden.
  • (11) Zullen de stookolielijnen worden onderzocht of anders, om olienevel of olielekkages op hete oppervlakten in de opnamen in de lucht van de machineruimte van het schip te vermijden of andere bronnen van ontsteking, worden beschermd.
  • (12) De schepen die vóór 1998 werden gebouwd zullen niet later dan 1 juli 2003 aan de vereisten en eisen voldoen.

Het NoSpray brandbeveiligings- en brandbeschermingssysteem van PTR Holland B.V. biedt u de eenvoudigste en meest efficiënte oplossing voor naleving van het SOLAS reglement voor de scheepvaart op zee. PTR Holland B.V. is officieel reseller van het NoSpray.

Riskeer niet dat u wordt betrapt op het overtreden van de regels bij uw volgende scheepsonderzoek en bestel NoSpray vandaag!

 
     
[English version] [Dutch version - Nederlands] [German version - Deutsch] [French version - Français] [Spanish version - Español] [Portuguese version - Português] [Italian version - Italioano]